Директор - Корінь Олена Василівна
Булочно-кондитерський комбінат завжди був і залишається законодавцем нових технологій, нових рецептур, творцем нових видів продукції.
При випуску масових кондитерських виробів вдало поєднуються традиційні, класичні технології та рецептури з новими, сучасними тенденціями. Питанню поліпшення якості продукції колектив комбінату приділяє велику увагу з метою підвищення її конкурентоспроможності в ринкових умовах.
Комбінат виробляє більше 200 видів хлібобулочних, в тому числі здобних, бараночних і дієтичних, а також кондитерських виробів.
Ми пропонуємо тим, хто любить і споживає висококалорійну їжу, тим, хто мусить дотримуватись дієтичного або навіть діабетичного харчування, тим, хто любить свіжий хліб і хто віддає перевагу тостам, а також тим, хто хоче приємно вразити гостей, продукцію щоденного вжитку:
- Торти (білково-горіхові, білкові; повітряно-горіхові; бісквітно-горіхові; листкові; бісквітні; торти тривалого зберігання; традиційні торти порізані на порції; вагові торти; рулети)
- Хлібобулочні та здобні вироби;
- Діабетичні вироби;
- Бараночні вироби;
- Зефір;
- Тістечка;
- Діабетичні кондитерські вироби.
Підприємство постійно представляє свою продукцію для участі у виставках та приймає участь у професійних конкурсах, має ряд нагород та відзнак за високу якість продукції.
Код компании: 3072